knjizara.com
Priručnik za zdravu trudnoću
iz meseca u mesec, američki stručnjaci za bebe otkrivaju vam sve što treba da znate

Vilijam Sirs, Marta Sirs (autor)

Priručnik za zdravu trudnoću
1320 din
Stara cena: 1650 din
U korpu

Američki stručnjaci za negu dece napisali su detaljan priručnik koji će vam pomoći da trudnoću održavate zdravo - i da rodite zdravu bebu.
Priručnik za zdravu trudnoću je vodič za majke i očeve koji čekaju bebu i koji će im služiti u svim fazama trudnoće - od planiranja začeća pa sve do porođaja - s posebnim osvrtom na načine na koje možete poboljšati zdravlje majke i bebe.
Kako da vam beba bude pametnija i zdravija. Kako se beba razvija i kako se vi fizički i psihički menjate. Kako da zdravo jedete za dvoje, i koristan spisak super namirnica za trudnice. Kako da vežbate i ostanete u formi u trudnoći. Pitanja koja vas muče o

testiranjima, aparatima, genetskom savetovanju i opcijama koje imate na porođaju. Kako da zaštitite svoj stomak i prepoznate šta je sve u kući opasno. Saveti o poslu tokom trudnoće. Kako da odaberete pravog lekara i pravu školu za trudnice. Ulazak u svet roditeljstva.
I još mnogo toga...

Napisana uverljivim tonom karakterističnim za Sirsove, zbog kojeg su njihove knjige dugo među najprodavanijima,
Priručnik za zdravu trudnoću je knjiga koja ispunjava sve veće današnje zahteve i koju treba da imaju svi razumni roditelji.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trudnoća
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Publik Praktikum; 2020; Broširani povez; latinica; 23 cm; 557 str.; 978-86-6035-732-0;