knjizara.com
Princeza Sultana: Čuvaj moju tajnu

Džin Sason (autor)

Princeza Sultana: Čuvaj moju tajnu
rasprodato

Već više od dvadeset godina, Džin Sason nam pripoveda o voljenoj saudijskoj princezi Sultani koja se bori protiv neverovatnih ograničenja sa kojima se suočavaju žene na Bliskom istoku. I pored krhkog napretka, ona ne odustaje od svog cilja i nastavlja da vodi skrivenu borbu za jednaka prava žena, ulažući sve što ima u njihovo obrazovanje i šansu za bolji život.
Dok nemiri potresaju čitav arapski svet, svedoci smo bezumlja i rata koji haraju u Siriji, Iraku, Libiji i Jemenu, odnoseći i ugrožavajući brojne živote. Nažalost, u vreme sukoba, žene i deca obično su prvi na meti muškog nasilja. Žene izložene brutal

nom zlostavljanju u srcima nose teške tajne i mračne trenutke koje su voljne da podele samo s drugim ženama. Nemojte misliti da one nisu hrabre. One su najhrabrije od hrabrih naprosto zato što su smogle snage da nastave da žive.
Prezrene i nesrećne, one poveravaju princezi muke koje im leže na duši, verujući da će skretanje pažnje na njihove probleme pomoći da druge žene, koje se nalaze u sličnoj opasnosti, budu pošteđene takve sudbine, a njihove dirljive priče najubedljivije su od svih svedočanstava.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2016; Broširani povez; latinica; 21 cm; 280 str.; 978-86-10-01748-9;