knjizara.com
Priči nikad kraja

Gorica Nešović, Jelica Greganović (autor)

Priči nikad kraja
675 din
U korpu

Knjiga ""Priči nikad kraja"" nastala je kao zbirka priča koje su svoje mesto našle na VIP Blogu B92 i internet portalu B92 ""Život"". To su priče dve najbolje drugarice, Jelice Greganović i Gorice Nešović – priče o ""malim stvarima"", lična hronologija svakodnevice, sačinjena od njenih dobrih i loših strana, ispričana kroz duhovito, ali i gorko gledanje života. Uz želju da se

svakodnevni događaji i osećanja učine vrednim pažnje, ova knjiga je i ženski pogled na svet, koji istovremeno pokazuje i stalnu novinarsku radoznalost i potrebu da se zabeleži bogatstvo, zanimljivost i lepota upravo tog svakodnevnog života.
Gorica Nešović i Jelica Greganović, od gimnazijskih dana do danas, zajedno rade i žive, prkoseći geografiji i vremenu. Rođene u proleće 1964. godine, započele su s radom u Omladinskom radiju Ritam srca. Učestvovale su u stvaranju Radija B92, na kom i danas rade. Gorica Nešović je programska direktorka Radija B92 i voditeljka najslušanijeg radijskog jutarnjeg programa u Srbiji – ""Dizanje"", dok je Jelica Greganović dopisnica B92 iz Slovenije.


Ostali naslovi iz oblasti: Pripovetke

Izdavač: Mascom; 2. izdanje, 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 197 str.; 978-86-7806-156-1;