knjizara.com
Pisma mom sinu
očinska mudrost o zrelosti, životu i ljubavi

Kent Nerbern (autor)

Pisma mom sinu
rasprodato

Ukratko, ja sam čovek, kao i ti. Iako ćeš ići sopstvenim stazama i kretati se kroz sopstveno vreme, obasjavaće te isto sunce koje je obasjavalo mene i kroz tvoj život smenjivaće se ista godišnja doba koja su se smenjivala kroz moj. Uvek ćemo biti različiti, a opet isti.
Upravo o tome govori ova knjiga. To je moj pokušaj da ti prenesem lekciju iz svog života kako bi je primenio na svoj. To ne znači da treba da se pretvoriš u mene. Najveća radost mi je da gledam kako izrastaš u samosvojnu ličnost. Ali vreme će pokazati istine, a one su iznad mene i tebe. Ako one mogu da govore kroz mene omogućavajući mi da te pratim kroz tvoje vreme, onda sam dobro obavio posao.

SUŠTINSKA MU

DROST DOBRO
PROŽIVLJENOG ŽIVOTA

Produhovljena, ujedno i praktična, Pisma mom sinu stekla su naklonost čitalaca svih životnih dobi, uključujući i samohrane majke u potrazi za savetima za vaspitavanje sinova, očeve koji su želeli da podele trezvene uvide u najvažnija životna pitanja i mladiće koji traže inteligentne, osećajne, moderne i urbane partnerke za putovanje ka valjanoj zrelosti.
U knjizi objavljenoj povodom dvadesetogodišnjice prvog izdanja, Kent Nerbern je svojim tradicionalnim razmišljanjima o ljubavi, braku, putovanjima, novcu i bogatstvu, tragedijama i patnji, duhovnosti, seksu i istinskom značenju snage, dodao nova poglavlja o polnom identitetu i poteškoćama da se život nastavi (posle sloma veze, odlaska od kuće, posle prelaska iz jedne u drugu životnu fazu).
Jedinstvena u svojoj krajnjoj jednostavnosti, Pisma mom sinu predstavljaju štivo u kojem treba uživati, koje treba podariti svakom ko traga za jasnim i dobronamernim vođstvom kroz životne teškoće.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Etika
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2019; Broširani povez; latinica; 23 cm; 191 str.; 978-86-6035-612-5;