knjizara.com
Peti sporazum - toltečka knjiga mudrosti
praktični vodič za ovladavanjem samim sobom

Pablo Ruis, Migel Angel Ruis (autor)

Peti sporazum - toltečka knjiga mudrosti
rasprodato

U knjizi Četiri sporazuma, koja je bestseler Njujork tajmsa duže od sedam godina, don Miguel Ruis otkrio je kako proces obrazovanja, ili „pripitomljavanja“, može biti uzrok da zaboravimo mudrost s kojom smo rođeni. Mi u životu sklapamo mnoge sporazume usmerene protiv sebe i stvaramo nepotrebnu patnju. Četiri sporazuma nam pomažu da raskinemo sporazume kojima se samoograničavamo i zamenimo ih sporazumima koji nam donose ličnu slobodu, sreću i ljubav.
Sada se don Miguelu Ruisu pridružuje njegov sin don Hoze Ruis, da bi nam zajedno ponudili novu perspektivu za četiri sporazuma i moćan novi, peti sporazum koji će nam pomoći da preobrazimo svoj život u svoj lični raj. Peti sporazum nas vo

di do dubljeg nivoa svesti o moći svog ja i vraća nas do izvornosti s kojom smo rođeni. U ovom ubedljivom nastavku knjige koja je promenila život milionima ljudi širom sveta, podsećamo se na najveći dar koji sebi možemo dati: slobodu da budemo ono što zaista jesmo.

Zamislite kako živite jedan sasvim nov život – život u kom ste slobodni da budete ono što zaista jeste.
Zamislite da živite ne sudeći sebi niti ikome drugom, bez straha da će drugi suditi vama. Prihvatate sebe tačno tako kakvi jeste, i prihvatate svakog drugog upravo onakvog kakav je. Poštujete sebe i svakoga drugog, a drugi zauzvrat poštuju vas. Živite bez straha, bez krivice, bez stida, bez kajanja. Volite svoje telo upravo onakvo kakvo jeste; volite svoje emocije baš takve kakve jesu.
Zamislite da ste vi jednostavno vi, srećni ste i istinski uživate u svom životu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Tolteci , Etika , Praktična filozofija
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2. izdanje, 2022; Broširani povez; latinica; 19 cm; 148 str.; 978-86-10-01445-7;