×

Dragi čitaoci,

Posle 22 godine neprekidnog rada Knjizara.com će napraviti kraću pauzu.

U danima kada se svi nalazimo u riziku od pandemije korona virusa mislimo da je društveno najodgovornije na kratko vreme obustaviti sve aktivnosti. Verujemo da ova situacija neće dugo trajati i da ćemo se uskoro ponovo družiti sa knjigama.

Srdačan pozdrav, Knjizara.com

knjizara.com
Pet Tibetanaca

Kristofer S. Kilham (autor)

Pet Tibetanaca
424 din
Stara cena: 499 din
U korpu

Lake i jednostavne vežbe za zdravlje, vitalnost i snagu.
Drevna mudrost u službi savremenog čoveka.
Pet Tibetanaca je sistem jednostavnih, lakih vežbi za koje nisu potrebni naročiti uslovi niti posebna fizička sprema. Njihova vrednost se ogleda u povećanoj energiji, boljoj kondiciji, i obnavljanju sveukupne prirodne vitalnosti organizma, bez obzira na pol, godine ili fizičko stanje onoga koji vežba. Najvažnije je napomenuti da vežbe mogu da rade kako oni najmlađi tako i oni najstariji.
Nastale na Himalajima, poznate i pod imenom Pet obreda podmlađivanja, vežbe su na Zapad stigle početkom XX veka. Pet Tibetanaca

oduzimaju minimum vremena i truda u toku dana, ali zato mogu dramatično da povećaju fizičku snagu i gipkost, kao i psihičku oštrinu, vraćajući vitalnost, dobru fizičku kondiciju i osećaj zadovoljstva. Pet Tibetanaca imaju oslobađajuće dejstvo na urođenu energetsku snagu ljudskog tela i uma.
Redovno vežbanje ublažava mišićnu napetost i stres, poboljšava disanje i varenje, koristi kardiovaskularnom sistemu i dovodi do dubokog opuštanja i sveukupno dobrog stanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Joga
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Laguna; 2018; Broširani povez; latinica; 20 cm; 121 str.; 978-86-521-2862-4;