knjizara.com
Osnove treninga snage i kondicionog treninga

N. Travis Triplett, G. Gregory Haff (autor)

Osnove treninga snage i kondicionog treninga
5990 din
U korpu

Poslednje, četvrto izdanje knjige Osnove treninga snage i kondicionog treninga napisali su vrhunski stručnjaci nacionalne Asocijacije za trening snage i kondicioni trening SAD (engl. National Strength and Conditioning Association, NSCA), kao sveobuhvatni udžbenik namenjen kondicionim trenerima, studentima sporta i fizičkog vaspitanja, i svim drugim stručnjacima iz oblasti fizičke pripreme. Ova k

njiga sadrži aktuelne informacije koje se tiču organizacionih i infrastrukturalnih aspekata treninga, testiranja i merenja fizičkih sposobnosti, tehnike izvođenja različitih tipova treninga, fizioloških adaptacija koje nastaju tokom treninga, dizajniranja programa kondicionog treninga, strukturalnih i funkcionalnih osobenosti telesnih sistema.
Obim i sadržaj novog izdanja su unapređeni da bi se prenela znanja, veštine i sposobnosti koje su potrebne stručnjaku za oblast fizičke pripreme, u skladu sa najnovijim zahtevima sertifikacije za trenera specijalistu za kondicioni trening, što ovu knjigu čini ključnim materijalom za pripremu ispita.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trening snage , Trening
Ostali naslovi iz oblasti: Sport i hobi

Izdavač: Data status; 2018; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 743 str.; 978-86-7478-492-1;