knjizara.com
Oslobođeni od psihopate: oporavak od emotivno štetnih veza sa narcisima, sociopatama i drugim otrovnim ljudima

Džekson Mekenzi (autor)

Oslobođeni od psihopate: oporavak od emotivno štetnih veza sa narcisima, sociopatama i drugim otrovnim ljudima
935 din
Stara cena: 1100 din
U korpu

Da li ste ikada bili u vezi sa psihopatom?
Moguće je, ako i jeste, da to nećete saznati. Psihopate su prevejani šarmeri i vešti manipulatori, dotle da počnete da prihvatate ekstremna ponašanja kao normalna… Čak i ako ste njima povređeni.
Svuda oko nas, svakog bogovetnog dana, ljudska bića uskraćena za empatiju stvaraju haos i uništavaju ljudima živote na najokrutnije moguće načine. U neprestanoj potrazi za novcem, seksom, uticajem ili jednostavno zabavom, psihopate će učiniti sve što mogu da steknu moć nad drugima. Skrivaju se iza vela normalnosti, upravljajući svojim prijateljima i partnerima kao pionima u šahu.

Koristeći lažn

o divljenje i laskanja da bi došli do onoga što žele, mogu da uvuku svaku lakovernu metu u odnos. Kada je uvuku, oni šarmantnim obećanjima pokreću psihičke igre i otpočinju psihološku torturu. Žrtve napuštaju uništene i zbunjene, nesposobne da shvate – ni da formulišu – košmar koji su upravo preživeli.

Autor ove knjige, pisane iz srca, koja je prvi vodič za preživele, je to i sam preživeo, i nudi nadu za izlečenje i oporavak posle psihopatskog zlostavljanja. Oprostite se od haosa, auto-sumnji i viktimizacije. Vi ste slobodni.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Miba Books; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 272 str.; 978-86-6026-094-1;