knjizara.com
Oluja mačeva - deo prvi: Čelik i sneg

Džordž R. R. Martin (autor)

Oluja mačeva - deo prvi: Čelik i sneg
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Oluja mačeva, treći deo čudesne sage Pesma leda i vatre, remek-dela savremene epske fantastike, nastavlja povest započetu u Igri prestola i briljantno nastavljenu u Sudaru kraljeva.

„Maštovit, briljantno vođen, prepun iznenađenja, ovo je roman koji u velikom stilu dokazuje da je Martin najveći živi pisac epske fantastike.“ Independent

Od petorice takmaca za krunu, jedan je mrtav, jedan poražen, a rat se ipak rasplamsava žešće nego ikada. U svet se polako vraća davno zaboravljena magija, nova savezništva se sklapaju a stara raskidaju, neke bitke se vode mačevima i kopljima, a druge, odlučnije, perima i gavranovima.

Dok Džon Snež

ni jaše s divljanima, njegov brat Rob, neporažen na bojnom polju, mora da se suoči sa izazovima sa kakvim se do sada nije sretao. Tirion Lanister pokušava da se izbavi iz mreže spletki koju plete njegova sestra, a Arja Stark u potrazi za domom luta opustošenom i spaljenom zemljom...

A dok kraljevstvom besni oluja mačeva, sa severa neumoljivo stiže hladnoća, užas koji preti da uništi sve što je ljudsko.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Epska fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2. izdanje, 2014; Broširani povez; latinica; 20 cm; 533 str.; 978-86-7436-185-6;