knjizara.com
Nisam kriva

Jelena Bačić-Alimpić (autor)

Nisam kriva
849 din
Stara cena: 999 din
U korpu

To je sudbina nas žena... Često nas lažno predstavljaju...
Bile su saučesnice u bolu, u životu koji je bio težak i nepravedan, ali od koga se nije smelo odustati. Jer život je dar koji se ne može tek tako odbaciti, pokloniti drugome ili sakriti u kutiju uspomena. Uprkos svemu, za njega se vredi boriti.
Federalni istražni biro je zatražio psihijatrijsku procenu jedne od najpoznatijih zatvorenica u državi. Slučaj je dodeljen doktorki Hani Rajs, koja odlazi u ozloglašeni ženski zatvor u Indijani.
Nakon spektakularnog bega iz zatvora u kom je prvobitno tamnovala, Sara Porter je uhvaćena i ponovo zatočena. Tokom neizvesne

i iscrpljujuće istrage doktorka Rajs dolazi do zapanjujućih otkrića istovremeno slažući mozaik Sarine kompleksne ličnosti.
Umnogome različite, dve žene se na neobičan način zbližavaju i postaju saveznice kada shvate da su im životi u opasnosti.
U svom novom romanu Nisam kriva Jelena Bačić Alimpić, autorka brojnih bestselera, virtuozno pripoveda intrigantnu priču o sudbini dve žene koje su se našle pred ponorom života, ali koje su opstale zahvaljujući hrabrosti, upornosti i borbi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 3. izdanje, 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 299 str.; 978-86-521-4186-9;