knjizara.com
Nikome ništa ne dugujete

Kerolajn Garnet Makgro (autor)

Nikome ništa ne dugujete
760 din
Stara cena: 950 din
U korpu

Naši obrasci perfekcionizma i udovoljavanja ljudima nastali su na osnovu nekadašnjih povreda na emocionalnom nivou.

Nikome ništa ne dugujete je knjiga za perfekcioniste, radoholičare, one koji udovoljavaju ljudima i one koji se mukotrpno trude i koji se osećaju zaglavljenim u ciklusu beskrajnog ulaganja napora. Deleći sa čitaocima svoja iskustva kao životni trener i „izlečeni” perfekcionista, Kerolajn Garnet Makgro nam pokazuje kako možemo da se oslobodimo težine očekivanja i ohrabruje nas da krenemo dalje u životu, nikome se ne pravdajući.

Inspirisan

a autorkinim tekstom „Nikome ne duguješ da uđeš u interakciju s njim”, koji je postao viralan, ova knjiga nas poziva da donesemo iznenađujuće izbore koji nam mogu pomoći da se oslobodimo. Umesto da ponude samo još više načina za postizanje promena ulaganjem truda, ove lične priče su poput saosećajnog svedoka i predstavljaju odraz naših perfekcionističkih sklonosti. One su istovremeno i poziv za buđenje koji nam pomaže da izađemo iz mentaliteta mučenika i inspiriše da krenemo u novom, pozitivnom pravcu.

Kroz jednostavne i pristupačne prakse, Nikome ništa ne dugujete pokazuje nam kako izgleda kad odlučimo da prestanemo da funkcionišemo na stari način, s preterivanjem u svemu, i poziva da donesemo odluke koje su pomogle kako autorki tako i njenim klijentima da prevaziđu perfekcionizam, osnažujući nas i omogućavajući nam da se rešimo strahova i iscelimo svoje srce.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2022; Broširani povez; latinica; 23 cm; 231 str.; 978-86-6035-972-0;