knjizara.com
Naslednici zemlje – I tom

Ildefonso Falkones (autor)

Naslednici zemlje – I tom
934 din
Stara cena: 1099 din
U korpu

Dugo očekivani nastavak vanserijskog izdavačkog fenomena: romana Katedrala na moru Ildefonsa Falkonesa.
Pre deset godina, srca miliona čitalaca osvojio je Arnau Estanjol, amal koji je pomogao u izgradnji crkve Santa Marija, katedrale na moru. Sad se priča nastavlja ovim upečatljivim i vernim prikazom srednjovekovne Barselone, ovom izvanrednom, uzbudljivom sagom o odanosti, osveti, ljubavi i naporima da se ostvare snovi.
Barselona, 1387. Zvona na crkvi Santa Marija de la Mar i dalje zvone svim stanovnicima četvrti Ribera, ali jedan od njih s posebnom pažnjom sluša kako se ona oglašavaju... Ugo Ljor

, sin mornara koji se utopio u moru, u dvanaestoj godini radi u brodogradilištu zahvaljujući velikodušnosti jednog od najviđenijih ljudi u gradu, Arnaua Estanjola.
Ali njegovi mladalački snovi da postane brodograditelj smrviće se u prah i pepeo pred okrutnom, nesmiljenom stvarnošću kad porodica Puig, zavađena na krv i nož s njegovim učiteljem i zaštitnikom, iskoristi svoj položaj kod novog kralja da ostvari godinama priželjkivanu osvetu.
Od tog časa, Ugov život protiče u kolebanju između odanosti Bernatu, prijatelju i Arnauovom sinu jedincu i potrebe da preživi...

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2. izdanje, 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 413 str.; 978-86-521-2686-6;