knjizara.com
Nada novog jutra

Ketrin Hajni (autor)

Nada novog jutra
849 din
Stara cena: 999 din
U korpu

„Najzabavniji roman koji ćete pročitati ove godine.“
– A Good Morning America Buzz Pick

Džejn se odmah zaljubila u Dankana. Šarmantan je, dobroćudan i zgodan, ali nažalost spava sa skoro svim ženama u Bojn Sitiju, u Mičigenu. Džejn svuda vidi Dankanove bivše devojke – u restoranima, u piljarnici, čak i u okolnim gradovima.

Ako bi možda i pomirila s činjenicom da se zabavlja s najpromiskuitetnijim zavodnikom na svetu, ne bi želela bi da ga deli baš sa svima. Usput, Dankan je i dalje u veoma dobrim odnosima sa bivšom suprugom Egi, ženom blistave kose i savršenog tena, kojoj redovno kosi travnjak. A tu je i Džimi, Dankanov

pomoćnik koji ulazi i izlazi iz Dankanovog stana kad hoće, pogotovo u najnezgodnijim trenucima. Džejn se pita može li opstati ijedna veza s troje ljudi, a kamoli sa četvoro. Petoro, ako računamo Eginog ekscentričnog muža Gerija. Da ne pominjemo sve ostale stanovnike Bojn Sitija, koji slobodno saopštavaju Džejn svoje mišljenje o njenim postupcima.

Međutim, svi Džejnini stavovi o ljubavi i braku menjaju se posle strašne saobraćajne nesreće. Njen život ubrzo postaje nužno isprepleten s Dankanovim, Eginim i Džimijevim, i ona gubi svaku iluziju da će Dankana imati samo za sebe. Ali… da li je moguće da joj se osmehuje drugačija vrsta sreće?

Nada novog jutra je divan roman, naizmenično gorak i sve vreme sadak i zabavan.

„Bezgranično vedar roman o ljubavi, porodici i zajednici, s mudrom i velikodušnom porukom.“
– Washington Post

„Ketrin Hejni je savremena Džejn Ostin. Objedinila je poletan stil sa zaraznim humorom i napravila savršenu ravnotežu između literarnog i popularnog.“
– Forbes

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni , Čiklit
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 320 str.; 978-86-521-4568-3;