knjizara.com
Mudar roditelj - srećna beba

Hedvig Montgomeri (autor)

Mudar roditelj - srećna beba
809 din
Stara cena: 899 din
U korpu

Vaspitanje nije jednostavna stvar – ono mora da bude skrojeno po meri stepena razvoja deteta. Svaki korak na putu odrastanja ima specifične prepreke i radosti i celim putem morate biti sposobni da vidite svoje dete onakvo kakvo ono zaista jeste.
Sada započinjete veliki posao: morate da uspostavite ritam, stvorite porodicu u čijem će vam krugu svima biti prijatno, napravite okrilje stabilnosti u kome će se vaše dete osećati sigurno i znati da je uvek dobrodošlo. Morate da stvorite dom i pravu vezu sa malenim bićem.
Druga u nizu knjiga posvećnih porodičom životu i načinu vaspitanja. Pomaže vam da sagledate potrebe deteta u prva 24 meseca njegovog života.
Prve dve godi

ne života zaista su čudesne. Neverovatno je odgajiti dete od male, nemoćne bebe koja puzi, do deteta koje korača pored vas i govori. U jednom trenutku ono ne može ništa, u sledećem može sve.Dve godine su čitava večnost, zaseban univerzum.
Često je teško, ali ćete naučiti kako da budete spremni na sve. Biće dana kada ćete se pitati da li sve radite kako treba, a biće i dana kada ćete spoznati radost kakvu niste mogli ni da zamislite.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Roditeljstvo , Vaspitanje , Dečja psihologija
Ostali naslovi iz oblasti: Pedagogija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2019; Broširani povez; latinica; 21 cm; 207 str.; 978-86-10-02892-8;