knjizara.com
More kad usnim

Saša Stojanović (autor)

More kad usnim
514 din
Stara cena: 605 din
U korpu

Najnoviji Stojanovićev roman u dekameronskoj avanturi „plovi? ka mogućoj obali spasa ili spasonosnom kraju svega, a brod ludaka nadrealna je i ironična slika i prilika ljudske egzistencije. Bezobalnost, kao i sreća, samo su deo beskrajne orgije, a MORE KAD USNIM je i meditacija o civilizaciji i estetici, romansa, traganje za lepotom... Ali, treba najpre prineti žrtvu Erosu!
Predrag Stanković, urednik i književnik, „Think Tank“

Preživeti lepotu je najveći podvig na svetu; ostati i posle svega normalan – najteža stvar u životu...

Thomas Noussis, putnik po čijem je kazivanju nastao roman

MORE KAD USNIM je roman naspram kojeg je putovanje nakraj noći tek bezazleni ferijalni izlet. Stojanović i ovog puta svom čitaocu priređuje kombinaciju ulaska u harem i izlaska iz kome. Čekaju vas (i prepadaju) leksičke bujice, komparacijski odroni, klizišta alegorija i još stotinu opasnih umoderina. Knjiga kojoj ćete se vraćati kao ukletoj dragoj...
Predrag Ž. Vajagić, književnik, „marginalac.org“

U svom novim tematskom iskoraku, kakav je roman MORE KAD USNIM, Saša Stojanović zadržava prepoznatljivi, upečatljivi pripovedački stil, nudeći čitaocu, već u prologu, dobitnu kombinaciju pričanja priče i suptilne refleksije. Scenografija je besprekorna, kamere su uključene. Idemo!
Kakvo putovanje.
Bojan Tončić, novinar portala XXZ

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Albatros plus; 2018; Broširani povez; latinica; 21 cm; 152 str.; 978-86-920485-1-7;