knjizara.com
Montesori u vrtiću, 3-4 godine

Lusil Azijak (autor)

Montesori u vrtiću, 3-4 godine
704 din
Stara cena: 880 din
U korpu

Neka vaše dete zakorači u svet znanja sa radnom sveskom iz nove edicije Montesori u vrtiću! Pomoću ove radne sveske trogodišnje dete će se upoznati i savladati program za vrtić, zasnovan na temelju osnovnih principa pedagogije Montesori! Vaše dete će se, kroz raznovrsne aktivnosti, upoznati sa slovima i brojevima, oblicima i bojama i svetom koji ga okružuje, rukujući nastavnim priborom i otkrivajući nove pojmove. Steći će samostalnost i razviti samopouzdanje, obogatiti fond reči, razviti koncentraciju, moć zapažanja i grafomotoričke veštine.

Ova sveska

podeljena je u tri velike oblasti:

• čitanje i pisanje: otkrivanje slova i zvukova, vežbanje i pisanje velikih slova azbuke, razvijanje finih grafomotoričkih veština, priprema za početno čitanje.

• razvrstavanje, slaganje, brojanje: dete će razviti nov način razmišljanja tako što će naučiti da uparuje predmete, pravi zbirke i skupove, broji do 10.

• igre i otkrića: dete će razumeti i usvojiti pojam vremenskog sleda tako što će slagati slike po odgovarajućem redosledu, naučiti da razlikuje godišnja doba.

Kako bi efikasno realizovalo brojne aktivnosti na putu otkrića, detetu će biti dostupan pomoćni materijal koji će mu omogućiti da se aktivno uključi u savladavanje novih znanja i veština.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Predškolsko vaspitanje , Montesori metod
Ostali naslovi iz oblasti: Pedagogija

Izdavač: Publik Praktikum; 2022; Broširani povez; ćirilica; 29 cm; 107 str.; 9788660359522;