knjizara.com
Moj komšija zombi - Monstrumska škola 2

Lizi Harison (autor)

Moj komšija zombi - Monstrumska škola 2
594 din
Stara cena: 699 din
U korpu

Žešća je strava u Monstrumskoj školi. Čudovišno je moderno! Kleopatra de Nil je bila glavna riba među SDA-ovcima, normalcima i svima ostalima u Monstrumskoj školi, ali sad se čuje samo „Frenki ono“ i „Melodi ovo“... te nove devojke svakako umeju da zakomplikuju sve. Kad Kleo ubaci svoje drugarice na snimanje za Tin vog, izgleda kao da se sve vratilo u normalu... sve dok one ne požele da budu u nekom filmu... Frenkinom i Melodinom filmu! Može li kraljica dobiti malo odanosti?
Frenki Štajn je jednom izgubila glavu zbog Breta i zaklinje se da se to neće ponoviti. Mada i nema mnogo izbora: Beka se obmotala oko svog tipa kao folija. Ali Bret smišlja pla

n koji može pomoći SDA-ovcima da žive slobodno, pa opet lete varnice. Ništa ne može sprečiti Beku da ugasi plamen... čak i po cenu da uništi celu monstrumsku zajednicu.
Sat otkucava tik-tak. Melodi Karver ima kratak rok da spase svog dečka Džeksona, kako ga Beka željna osvete ne bi raskrinkala. Ali Kleo joj kraljevski zagorčava život i sprečava zatvorenu grupu SDA-ovaca da prihvati normalku, iako Melodi misli da ima više sličnosti s njima nego što je mogla i da pretpostavi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere , Vampiri , Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Laguna; 2012; Broširani povez; latinica; 20 cm; 257 str.; 978-86-521-1002-5;