knjizara.com
Moć i nemoć organizma

Staniša Stojiljković (autor)

Moć i nemoć organizma
594 din
Stara cena: 699 din
U korpu

Izvori životne snage.
Čitava tajna produžavanja života sastoji se u tome da ga ne skraćujemo. Narodna mudrost
Objedinjujući naučna dostignuća, tradicionalnu medicinu i lekarsku praksu, ova knjiga će nam lako razumljivim jezikom i uzbudljivim pripovedanjem otkriti čudesne tajne metaboličkih i biohemijskih procesa koji se u nama odigravaju. Naše shvatanje ishrane, zdravlja, opasnosti i blagodeti za organizam iz korena će biti promenjeno kada spoznamo sve procese koji se u nama pokreću kada unesemo samo jedan gutljaj tečnosti ili zalogaj hrane, ne prospavamo noć, izložimo se hladnoći, toploti, jakom zvuku ili stresu. Shvatićemo i kako

promena ishrane, koliko god važna, nije dovoljna da bismo sačuvali ili povratili vitalnost, a mnoštvo primera iz svakodnevnog života i autorovog rada otkriće nam neiskorišćene unutrašnje potencijale i naučiti nas kako da ih aktiviramo.

Znanje koje ćemo steći omogućiće nam da pravilno primenimo završne preporuke o promeni navika, otkrićemo izvore zdravlja u našem podneblju i nama samima, osposobićemo se da samostalno i inventivno osmišljavamo ishranu i životne aktivnosti, a završni originalni test o našem zdravstvenom stanju otvoriće nam jedinstven put ka detoksikaciji i energizaciji organizma.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Zdravlje
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Laguna; 4. izdanje, 2020; Broširani povez; latinica; 20 cm; 188 str.; 978-86-521-2519-7;