knjizara.com
Mislite kao Šerlok Holms
razgibajte svoje vijuge!

Karlo Krcan, Sonja Skalko (autor)

Mislite kao Šerlok Holms
899 din
U korpu

Upustite se u detektivsku avanturu koja počinje u Ulici Bejker kod broja 221B i budite desna ruka Šerloku Holmsu dok rešava slučajeve koji su za druge nerešivi.
Analizirajući neke avanture slavnog detektiva, saznaćete kako funkcioniše njegov um i odakle potiče njegova genijalnost, a kroz specifičan način razmišljanja naučićete kako da izvučete najbolje iz svog uma.
Na granici

između priručnika i razigrane laboratorije, knjiga Mislite kao Šerlok Holms je put kroz priče, zadatke i igre pomoću kojih ćete otkriti kako da vežbate svoj um za istraživanje, logiku, naučnu metodu, za strast i motivaciju, a sve to prateći jednog od najbriljantnijih detektiva svih vremena.

Edicija Mislite kao donosi naslove uz koje će deca naučiti zanimljivosti iz života i dela svetskih velikana kao što su Leonardo da Vinči, Albert Ajnštajn i Šerlok Holms. Osim njihovih najvećih dostignuća i izuma, u knjizi se nalaze i aktivnosti različitog tipa kojima se razvijaju kognitivne veštine deteta, pospešuje se njihova kreativnost i podstiču se na stalnu zapitanost i radoznalost.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Knjige za školarce
Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2021; Broširani povez; ćirilica; 23 cm; 95 str.; 978-86-10-03968-9;