knjizara.com
Mislite kao Albert Ajnštajn

Sonja Skalko, Karlo Karcan (autor)

Mislite kao Albert Ajnštajn
899 din
U korpu

Edicija Mislite kao donosi naslove uz koje će deca naučiti zanimljivosti iz života i dela svetskih velikana kao što su Leonardo da Vinči, Albert Ajnštajn i Šerlok Holms. Osim njihovih najvećih dostignuća i izuma, u knjizi se nalaze i aktivnosti različitog tipa kojima se razvijaju kognitivne veštine deteta, pospešuje se njihova kreativnost i podstiču se na stalnu zapitanost i radoznalost.
STOP! ZAUSTAVITE VREMEPLOV! VRATITE SE U 1879, TAČNIJE, NA 14. MART TE GODINE.
Od ovog trenutka je vreme postalo relativno, rođen je mali Albert Ajnštajn, koji će nas svojim teorijama podstaći da otkrivamo svet sa nove tačke gledišta. Putujući u prošlost

, istražićete um velikog naučnika i analizirati odakle potiče njegova genijalnost i kako se ona prepliće sa strašću, umetnostima, maštom i intuicijom. Kroz Ajnštajnov način razmišljanja naučićete kako da izvučete najbolje iz svog uma.
Na granici između priručnika i razigrane laboratorije, knjiga MISLITE KAO ALBERT AJNŠTAJN put je kroz priče, zadatke i igre pomoću kojih ćete otkriti kako da vežbate svoj um za istraživanje, logiku, naučnu metodu, za strast i motivaciju, a sve to prateći jednog od najbriljantnijih naučnika svih vremena.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Igre za decu
Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2021; Broširani povez; ćirilica; 24 cm; 94 str.; 978-86-10-03582-7;