knjizara.com
Miris neba

Isidora Bjelica (autor)

Miris neba
509 din
Stara cena: 599 din
U korpu

Moje misli nisu tvoje misli.
Zakoračite u neodoljivu priču koja će vam pružiti odgovor na pitanje kako da vas život toliko ne boli i ne povređuje.
Kada ležite na samrtnom odru i čekate svoj kraj, život drugih ljudi protiče pored vas kao brza reka. Svi negde jure uvereni da imaju vremena. A vi ste kao mali nasip oko kojeg se slivaju i koji će svakog trena biti potopljen. Vole vas, žao im je, ali reka prosto vuče i oni odlaze put svojih iluzija i poslova, strasti i želja, sigurni da se smrt uvek dešava nekom drugom.

Pošto ju je dobra prijateljica V. dovela u Nicu d

a se odmori od bezbrojnih terapija i proslavi rođendan, Isidora već prvoga dana odlazi u Šanelovu prodavnicu da uz čašu šampanjca provede sat u svojoj omiljenoj zabavi: razgledanju nove kolekcije.

A onda je ugledala nju... Ona će joj ne samo otkriti šokantnu istinu o Koko Šanel nego je, pre svega, povesti na duhovni put samootkrivanja koji će joj doneti saznanje, ljubav i emotivno olakšanje, kao i rastanak sa sopstvenim predrasudama i zabludama. Ali ko je ova misteriozna dama?

Na tragu Paula Koelja, majstora književnih parabola o čovekovom duhovnom traganju, Isidora Bjelica napisala je očaravajuću priču, istovremeno zabavnu i potresnu, koja podstiče na razmišljanje i prosvetljenje.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 3. izdanje, 2020; Broširani povez; latinica; 20 cm; 149 str.; 978-86-521-2431-2;