knjizara.com
Mi nezaustavljivi - kako smo osvojili svet

Juval Noa Harari (autor)

Mi nezaustavljivi - kako smo osvojili svet
1657 din
Stara cena: 1950 din
U korpu

Serijal „Mi nezaustavljivi“ Juvala Noe Hararija, autora svetskog bestselera „Sapijens,“ govori o istoriji čovečanstva, i to na način koji će deci biti blizak i razumljiv.
U prvom delu serijala „Mi nezaustavljivi – Kako smo osvojili svet“ – vraćamo se u kameno doba. U ovoj neverovatnoj, pomalo misterioznoj ali istinitoj priči, pronalazimo odgovor na pitanje kako su ljudi postali najmoćnija bića na planeti Zemlji. Prateći seobe naših praprapredaka koji su krenuli iz Afrike, saznaćemo kako su nam se stomaci smanjili zbog vatre, šta nam fudbal govori o značaju saradnje i dogovora među ljudima, zašto je novac najbolja bajka na svetu i još mnogo toga drugog.
Ova bogato ilustrovana knjig

a namenjena je mlađoj publici, ali u njoj mogu uživati svi od 9 do 99 godina.
Izdanje „Mi nezaustavljivi – Kako smo osvojili svet“ već je u štampi i biće objavljeno u drugoj polovini oktobra. Iskoristite priliku da dođete do ove jedinstvene knjige po pretprodajnoj ceni od 1365 dinara (redovna cena knjige biće 1950 dinara). Akcija važi do 24. oktobra, a pretplatu možete izvršiti na našem sajtu, uz plaćanje uplatnicom ili kreditnom karticom, ili lično u knjižarama „Kreativnog centra“ u Beogradu i Nišu. Po završetku akcije knjiga će vam biti poslata na kućnu adresu ili ćete moći da je preuzmete u knjižarama (o čemu ćete biti na vreme obavešteni).

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Knjige za školarce
Ostali naslovi iz oblasti: Antropologija

Izdavač: Kreativni centar; 2022; Tvrd povez; latinica; 23 cm; 168 str.; 978-86-529-1087-8;