knjizara.com
Metodologija ekonomskih istraživanja i dizajniranje radova na akademskim studijama

Vidoje Vujić, Radovan V. Pejanović (autor)

Metodologija ekonomskih istraživanja i dizajniranje radova na akademskim studijama
1650 din
U korpu

Metodologija ekonomskih istraživanja i dizajniranje radova na akademskim studijima, kvalitetan je sveučilišni udžbenik i naučna knjiga namijenjena brojnim korisnicima: studentima, nastavnicima, znanstvenicima, stručnjacima, mentorima, menadžerima i svima onima koji namjeravaju istraživati i pisati studije, elaborate i naučne radove. Po svojoj koncepciji i tematskim jedinicama originalno je naučno djelo. Knjiga ima veliku teorijsku i aplikativnu vrijednost i važnost u edukaciji studenata i doktoranada, te mladih nastavnika i istraživača u području društvenih znanosti, a posebice u ekonomskoj znanosti.
Brojni auto

ri su istraživali, pisali i objavljivali djela iz metodologije i tehnologije izrade znanstvenog i stručnog djela, međutim, vrlo je malo autora kojima je u fokusu interesa metodologija i tehnologija ekonomskih istraživanja i dizajniranja radova na akademskim studijima. Ova knjiga je enciklopedija i vodič za kreiranje i pisanje radova od prvih zamisli do znanstvene izvrsnosti. Pisana je pristupačno, razumljivo i jasno, s interdisciplinarnim znanjem, entuzijazmom i empirijskim iskustvom.
Izvorna vrijednost ove znanstvene knjige ogleda se i u inoviranim načelima, pravilima, teorijama, mišljenjima, dijagnozama, sugestijama, prijedlozima i procedurama istraživanja, analiziranja, sintetiziranja i pisanja znanstvenih i stručnih radova. Knjiga je kapitalno djelo i predstavlja izvorni doprinos globalnoj znanosti.
Prof. dr sc. Ratko Zelenika, znanstveni savjetnik, profesor emeritus
Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Metodologija
Ostali naslovi iz oblasti: Ekonomija

Izdavač: Akademska knjiga; 2016; Broširani povez; latinica; 20 cm; 262 str.; 978-86-6263-115-2;