knjizara.com
Marv i napad dinosaura

Aleks Falase-Koja (autor)

Marv i napad dinosaura
699 din
U korpu

„SUPERODELO JE SATKANO OD DVE STVARI: DOBROTE I MAŠTE. SREĆOM, TI, MARVINE, IMAŠ I JEDNO I DRUGO.

Marvin je sa svojim školskim drugarima u poseti muzeju dinosaura. Međutim, zločesti Reks je rešio da sve pokvari i oživi fosile! Ništa mu neće stati na put da pridobije saborca za svoje podle podvige! Kada Marvin obuče svoje odelo, on postaje MARV – neverovatni, nezaustavljivi superheroj.

Ipak, ukoliko želi da se izvuče iz nevolje i spase drugare, bolje bi mu bilo da pripremi sve svoje supermoći – čeka ga jurnjava sa t. reksom i opakim velociraptorima! Marv i Piksel sada i

maju važan zadatak – moraju pokazati Reksu da saborca ne možeš stvoriti, već moraš pridobiti njegovo poverenje i učiniti ga prijateljem.

Marv i napad dinosaura je drugi naslov iz serijala o dečaku superheroju. Marvin je naizgled sasvim običan dečak koji voli sve što vole i njegovi vršnjaci – druženje, avanture i naravno, heroje. Sve dok jednog dana svetu ne zatreba novi superheroj, a Marvin ne otkrije da je baš on taj koji će braniti svet od superzloća.

Superheroj Marv ima svog vernog pomoćnika – Piksel, koja ga prati u avanturama. Trudeći se da njegov identitet ostane skriven, Marvin postaje Marv čim obuče svoje superodelo, a zahvaljujući hrabrosti i iskrenom srcu, odlučno se hvata ukoštac sa neverovatnim zloćama.


Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2022; Broširani povez; ćirilica; 30 cm; 113 str.; 978-86-10-04525-3;