knjizara.com
Lovci na oblake

Aleks Širer (autor)

Lovci na oblake
623 din
Stara cena: 693 din
U korpu

Čitaoci sa engleskog govornog područja, koji su već imali prilike da pročitaju „Lovce na oblake", kažu:
„Knjige kao što je ova ne pojavljuju se često, a kada se pojave, potrebno je da se na njima zadržite što duže. Knjiga vas prenosi u univerzum gde ostrvo pluta nebom, i gde je avantura samo za hrabre."
„Avantura. Fantazija. Neodoljiva romansa."
„Veoma retko savršene knjige pronađu nečiji put. I kada se to desi, čitalac mora da je čuva, deli, i čita iznova. Nisam pročitao ništa ovako izuzetno i lepo kao što su "Lovci na oblake" već godinama. Jedino žalim što nije duža. Mnogo duža."
„Mislim da je ovo moja

omiljena knjiga svih vremena. Posebno mi se sviđa mesto radnje, kao i činjenica da nije čitava knjiga fokusirana na bitku. Za mene, ovo je knjiga kakvu tražim godinama i zaista se nadam da će neko po njoj snimiti film ili barem animirani film. Knjiga je neverovatna i preporučujem je svima koji ne vole knjige o borbama, već su u potrazi za smirujućom knjigom sa elementima fantastike."
„Jednostavna ideja, jednostavna, a tako kreativno rešena, ispostavila se kao prelepo putovanje za mene i jedva čekam da pročitam više od ovog autora."
„Ponekad, samo ponekad, pročitate knjigu koja recituje poeziju vašoj duši. Kao dobri duh unutar vas koji šapuće iz dubina vas samih i ostavlja vas da budni sanjate. Takva je ova knjiga za mene. Retka dragocenost. Priča o svetu na nebu i o različitosti od ustaljenih normi. Priča o dečaku na pragu osetljivih godina i na pragu nežne ljubavne priče."

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Romani i priče za decu

Izdavač: Propolis Books; 2015; Broširani povez; latinica; 21 cm; 278 str.; 978-86-87045-84-2;