knjizara.com
Ljubavna hipoteza

Ali Hejzelvud (autor)

Ljubavna hipoteza
799 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Oliva Smit čak ni na trećoj godini doktorskih studija ne veruje u večnu ljubav – za razliku od svoje prijateljice – i to će njen život učiniti komplikovanijim. Da bi ubedila Ajn da je u vezi i na dobrom putu da zauvek bude srećna, neće biti dovoljno da primeni neki od trikova Džedaja i zamahne rukom, jer nauka zahteva dokaze. Dakle, kao svaki biolog koji drži do sebe, Oliva se uspaniči i poljubi prvog muškarca kog vidi.

Taj muškarac nije niko drugi do Adam Karlsen, mladi zgodni profesor – naširoko poznat kao kreten. Zato ce Oliva biti oduševljena kada se glavni tiranin iz laboratorije Stanforda složi da čuva njenu šaradu u tajnosti i bude njen lažni dečko. Međutim, kada velika nauč

na konferencija krene naopako, stavljajući Olivinu karijeru na Bunzenov plamenik, Adam će je ponovo iznenaditi svojom nepopustljivom podrškom i još nepopustljivijim... trbušnjacima.

Odjednom se čini da je njihov mali eksperiment opasno blizu sagorevanja. Oliva otkriva da je od ljubavne hipoteze složenije samo stavljanje sopstvenog srca pod mikroskop.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 344 str.; 978-86-6035-999-7;