knjizara.com
Liderske mudrosti kaluđera koji je prodao svoj ferari

Robin Šarma (autor)

Liderske mudrosti kaluđera koji je prodao svoj ferari
rasprodato

Šarma nam otkriva sa kakvim se izazovima suočava lider kompanije u usponu tokom ovih burnih i promjenljivih vremena.

Saznajte i vi kako glasi čudesna i dugovječna formula liderstva zbog koje će vam čitava poslovna zajednica odati priznanje. Upoznajte mudrog posetioca koji je preobrazio jednu kompaniju i pokazao kako postati vizionarski lider primeren ovim naopakim vremenima. Bez obzira na mesto koje zauzimate u svojoj firmi i trenutne okolnosti u vašem životu, pružite svoj maksimum i izmenite ne samo svoj život, već i svet oko vas.

Piter je lider kompanije koja prebrzo napreduje, i vrlo brzo stiže do onog momenta kada mu profit postaje važniji od ljudi. Među njima n

ema poverenja, produktivnosti je malo, a kreativnosti još manje. Jednostavno rečeno: ljudima više nije stalo. U trenutku najjače krize u Piterovoj kompaniji se pojavljuje naočit mladić obučen u crveni ogrtač sa kapuljačom koju nose tibetanski kaluđeri. Ispostavlja se da je taj čovek neobičnog izgleda u stvari Džulijan Mantl, Piterov stari prijatelj. On se, za vrijeme svog dugog odsustva, upoznao sa Velikim Mudracima Sivane, koji su razvili izuzetan sistem sticanja zapanjujućih nivoa ličnog i profesionalnog ispunjenja. Uz Džulijanovu pomoć i uz pomoć primjene veoma posebne formule liderstva, Piter je spoznao kvalitete i veličinu pravog lidera.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Kosmos; 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 236 str.; 978-86-7470-447-9;