knjizara.com
Lebdenje duša iznad ponora

Vukoman Jokanović (autor)

Lebdenje duša iznad ponora
rasprodato

Cela knjiga napisana je u jednom dahu, tako da čitalac ima priliku da zajedno sa autorom uđe u jedan izuzetan i inspirativan svet, u kome se prepliću brojne činjenice različitih fundamentalnih nauka i pogleda na svet, date sa strogošću naučnika. Istovremeno, ona otvara brojna pitanja na koja nema još uvek konačnog odgovora, dajući priliku i samom čitaocu da se i sam pridruži autoru u avanturi traganja za samom suštinom sveta u kome živi.
Dr Vlaadimi

r Parpura, redovni profesor na Alabama univerzitetu u Birmingemu SAD

Ovo izuzetno delo je, u stvari, pogled iz ptičje perspektive nad celokupnim univerzumom jer otvara mnoga pitanja ali i daje odgovore na naizgled nerešive probleme ljudskog postojanja. Knjiga nadahnjuje hrabrošću i verom da je promena osnov svega. Ona je istovremeno i putokaz za put u nepoznato, uprkos strahovima, ali i prečica za neprekidno putovanje ka razumevanju osnovne istine, ko smo i zašto smo ovde…
Dr Slavoljub Živković, redovni profesor Stomatološkog fakulteta u Beogradu

Knjiga nam pomaže da bar pokušamo da pronađemo moguće odgovore na čarobna i veličanstvena pitanja kao što su gravitacija, relativnost, modeli kosmosa, teorijama koje uključuju postojanje novih formi materije i višedimenzionalnih paralelnih svetova, koja van svake sumnje pobuđuju zanimanje i znatiželju ogromnog broja čitalaca.
Dr Duško Borka, naučni savetnik Instituta za nuklearne nauke „Vinča“ u Beogradu

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Prometej - Novi Sad; 2018; Broširani povez; latinica; 24 cm; 759 str.; 978-86-515-1367-4;