knjizara.com
Laguna uz Vas - Istinski vernik

Nikolas Sparks (autor)

Laguna uz Vas - Istinski vernik
rasprodato

Džeremi Marš je tipični mladi Njujorčanin: zgodan, gotovo uvek obučen u crno, pripada svetu medijske elite. Stručnjak za razotkrivanje navodnih natprirodnih pojava, s redovnom rubrikom u Sajentifik amerikenu, upravo je imao svoj prvi nastup na nacionalnoj televiziji. Kad iz gradića Bun Krika u Severnoj Karolini dobije pismo o avetinjskim svetlima koja se pojavljuju na groblju, za koje je vezana stara legenda, ne može da odoli i odlazi tamo da istraži tu pojavu.
U tesno povezanoj zajednici Bun Krika, Leksi Darnel vodi gradsku biblioteku, isto kao i njena majka pre nego što se desila nesreća posle koje je Leksi ostala siroče.
Džeremi

očekuje da će provesti nedelju dana u provinciji i brzo se vratiti u grad. Ali od trenutka kad ugleda Leksi, ova lepa žena sa razoružavajućom iskrenošću, intrigira ga i privlači. A Leksi, iako okleva da poverenje pokloni neznancu, zatiče sebe kako misli na Džeremija češće nego što je voljna da prizna.
Ako žele zajednički život, Džeremi Marš mora da napravi težak izbor: da se vrati životu koji poznaje ili da napravi veliki korak u nepoznato, naoružan jedino verom.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2016; Broširani povez; latinica; 20 cm; 322 str.; 978-86-521-2239-4;