knjizara.com
Konkurentnost energetskih tehnologija

Vojin Grković (autor)

Konkurentnost energetskih tehnologija
1080 din
Stara cena: 1200 din
U korpu

Rukopis, sa priloženim sadržajem, predstavlja dobru osnovu ne samo za studente fakulteta na kojima se izučavaju energetske tehnologije i sistemi, kao i za sve one koji se bave ovom problematikom u inženjerskoj praksi. Materija je izložena na način da bude pristupačna širem krugu zainteresovanih čitalaca.

dr Mladen M. Stojiljković

Konačno, može se zaključiti da knjiga prof. dr Vojina Grkovića predstavlja značajan doprinos sveukupnom razmatranju energetskih tehnologija sa današnje složene tačke ili još bolje sadašnjih složenih tačaka gledišta. Sveobuhvatno, poređenj

em Srbije sa razvijenim zemljama, ukazuje se na složenost teme koju knjiga obrađuje i smernice kuda i kako. Knjiga nije laka za čitanje i zahteva punu koncentraciju, ali predstavlja i inspiraciju za dalji rad i istraživanje. Svojim osećajem da odvoji bitno od nebitnog, da bogato iskustvo i naučne ideje koje poseduje podeli sa čitaocima prof. dr Vojin Grković ostvaruje na najbolji mogući način.

Prof. dr Milan Radovanović, sr.

Knjiga će omogućiti energetičarima u elektroprivrednim kompanijama i investitorima u oblasti elektroenergetike donošenje valjanih odluka u perspektivnim ulaganjima u rekonstrukcije postojećih ili izgradnju odgovarajućih tipova elektrana u okviru elektroenergetskih sistema u kojima sada funkcionišu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Energetika
Ostali naslovi iz oblasti: Elektrotehnika

Izdavač: Prometej - Novi Sad; 2020; ćirilica; 24 cm; 183 str.; 978-86-515-1670-5;