knjizara.com
Kaži kada

Elizabet Berg (autor)

Kaži kada
rasprodato

Grifin je srećan čovek. Udobno nastanjen u predgrađu Čikaga, on obožava osmogodišnju kćer Zoi, kao i svoju ženu, Elen – stidljivu, povučenu Elen, kojoj je oduvek trebao oslonac što ga je pronalazila u njegovoj sposobnosti da uređuje njihov svet. Ali, Grifinov pogled na život dramatično se menja kada jednog jutra sazna za ljubavnu vezu svoje supruge sa drugim čovekom, zbog koje ona želi razvod. Preko noći on će od njenog muža postati njen sustanar, od ljubavnika čovek kojem su uskraćeni strast i naklonost. Sada će morati ili da

svemu okrene leđa ili da se bori za svoj brak, da oprosti svojoj ženi ili da je prezre zbog izdaje, suoči se sa svojim udelom u slomu naizgled savršenog života ili ga porekne.
Ovo je sjajan roman koji govori o danima i noćima porodice čiji je normalan život razoren. Kaži kada prati čoveka na emocionalnom putu na kome će preispitati svoje poglede na ljubav i sreću, i postaviti sebi pitanja nezaobilazna za svaki savremeni par: kada je veza vredna spasavanja, a kada je bolje pomiriti se sa činjenicama? Mogu li muškarac i žena različito tumačiti izdajstvo? Koliko smo iskreni prema onima koji su nam najbliži?
Kaži kada je nezaboravna priča koja čitaoca vodi u srce modernog braka, gde se intimnost i ljubav, razočaranje i bol tako često sudaraju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2004; latinica; 21 cm; 273 str.; 86-7436-135-8;