knjizara.com
Kalifova ruža

Rene Ahdie (autor)

Kalifova ruža
rasprodato

U zemlji na ivici rata, Šeherezada je na silu oteta iz ruku svog voljenog supruga kalifa Korasana. Nekada je mislila da je Kalid monstrum - nemilosrdni ubica žena, odgovoran za neizmernu patnju i bol - ali kako je otkrivala njegove tajne, otkrila je izuzetnog čoveka i ljubav koju nije mogla da porekne. Nažalost, kletva i dalje preti da zauvek rastavi Šazi i Kalida.
Sada je opet sa svojom porodicom. Našli su utočište u pustinji u kojoj se okuplja smrtonosna sila - sila rešena da uništi njegovo kraljevstvo, predvođena Šazinom ljubavlju iz detinjstva. Rastrgnuta između odanosti prema porodici i ljubavi prema dečaku - kralju, jedino što Šazi može jeste da krene u akciju. Vođena moćnom ma

gijom, odlučuje da zaustavi i ovu užasnu kletvu i nadirući rat jednom za svagda. Ali da bi to uradila mora izbeći i sopstvene neprijatelje.
Saga koja je počela knjigom Gnev i zora dolazi do svog završnog preokreta kada Šeherezada rizikuje sve kako bi se vratila svojoj istinskoj ljubavi.

Iznad svega snažno, trijumfalno, ljubavno pročišćenje... U priči o pričama ljubav ima moć da govori bez reči. Uzbudljivo i prepuno osećanja.
-Kirkus reviews

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 296 str.; 978-86-6035-475-6;