knjizara.com
Kako voleti sebe u eri Instagrama

Jovana Stanisavljević (autor)

Kako voleti sebe u eri Instagrama
1188 din
Stara cena: 1320 din
U korpu

U ovoj knjizi Jovana otkriva sve ono što joj je služilo na putu lične promene, ali i uvide koje ima iz dugogodišnjeg rada sa klijentima. Jasne i praktične vežbe, predstavljene na stranicama koje ćete čitati, pomoći će vam da bolje razumete sebe, lakše uočite šta vam je „kamen spoticanja”, ali i gde su vaše snage kojima treba da se okrenete kad god se neki problem pojavi na vašem životnom putu. Knjigu ćete rado čitati u društvu, poklanjati je, ali i držati na stolu, da vam se nađe u svakodnevnici u kojoj nam mreže toliko glasno diktiraju ko smo da sebe možda uopšte ne možemo da čujemo. Došlo je vreme da se prati je

dan trend, a to je život po sopstvenim pravilima i željama duše. Uživaćete u ovom putovanju, uz malo suza, mnogo smeha i prepoznavanja u primerima na koje ćete nailaziti tokom čitanja.
Ukoliko osećate da je vreme da menjate svoj svet Jovanina knjiga je u savršenom trenutku u vašim rukama. U eri Instagrama lako gubimo sebe i svest o tome šta zapravo želimo. Ova knjiga biće vam sjajan saputnik na putu povratka sebi i šapatima sopstvene duše i srca. Često ćete joj se vraćati i rado je poklanjati.
Aleksandra Saša Simović,
Novinarka i Pr menadžerka

Ako želiš da radiš na svom Instagram profilu i online prisustvu najpre poradi na svom životu. Jovanina knjiga će ti pomoći da otkriješ šta je tvoj dar, a šta ono što te sprečava da zasijaš u svakom pogledu. Moguće je da radiš ono što voliš i u čemu si dobra ako pristaneš da na početku budeš samo početnica u školi Života, i na mrežama i bez njih.
Samo počni… zapiši nešto usput.
Žana Poliakov,
Pisac, bestseler autor

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Čigoja; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 222 str.; 978-86-531-0792-5;