knjizara.com
Kako deci postaviti granice i pri tom sačuvati živce

Najdžel Lata (autor)

Kako deci postaviti granice i pri tom sačuvati živce
1430 din
U korpu

Ako želite da pregurate prvih deset godina odgajanja vaše dece a da baš ne izgiubite razum potpuno, onda ova knjiga jeste za vas! Na jednostavan i izuzetno duhovit način Lata predstavlja najnovija saznanja o razumnom vaspitanju dece, jer on tvrdi da je sve postalo komplikovano, da iz naših života nestaju mnoga sitna zadovoljstva, a da smo kao roditelji preplašeni, uznemireni i puni sumnji u sebe. Očajnički smo zabrinuti da ne zabrljamo i da od dece ne napravimo emocionalne bogalje za ceo život!
- Istina je: svi mi zabrljamo na ovaj ili onaj način. Roditelji smo – i to nam je posao. Isto kao što mi moramo da preživimo njih, tako i oni moraju da prežive nas. Ako uspeju da n

as zaobiđu, verovatno će im biti dobro. Odgajanje dece je najbolji oblik rijaliti programa koji postoji, jedino što je bez televizije – kaže autor. Ovaj dečji psiholog i psihoterapeut je pomogao hiljadama zbunjenih roditelja otkrivajući im deset jednostavnih pravila odgajanja dece koja na lak način rešavaju male i velike probleme sa decom - problem sa spavanjem, hranjenjem, prelaskom na nošu, bezobraznim ophođenjem...?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Roditeljstvo , Porodično vaspitanje
Ostali naslovi iz oblasti: Pedagogija

Izdavač: Psihopolis institut; 2. izdanje, 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 296 str.; 978-86-86653-60-4;