knjizara.com
Kako da ne gubite živce zbog malih stvari na poslu

Ričard Karlson (autor)

Kako da ne gubite živce zbog malih stvari na poslu
1430 din
U korpu

Uopšte nije retkost i nimalo neobično da svakodnevno provodimo osam, deset, pa čak i dvanaest sati na radnom mestu, što predstavlja ogromno vreme i energiju utrošenu u posao. I nije bitno da li radimo u nekoj korporaciji, manjoj kompaniji ili na Volstritu, ili pokrećemo sopstvenu firmu, u stvari radimo za vladu ili možda u maloprodaji – i nije važno da li je naše zanimanje vezano za industriju ili trgovinu, nema sumnje da bilo kakav posao kojim se bavimo može da bude, a u većini slučajeva i jeste, previše stresan.
Onog trenutka kada naučite da ne gubite živce zbog malih stvari na poslu, i dalje ćete se suočavati s mnogo problema. Međutim, sve te pr

obleme ćete doživljavati na potpuno drugačiji način. Umesto da na svaki problem koji se pojavi reagujete negativno,naučićete da odgovarate na takvu vrstu izazova s mnogo više ljubaznosti i opuštenosti. Napetost koja vas je okupirala polako će početi da se smanjuje, osetićete da ste mnogo opušteniji i samim tim sve će vam biti zabavnije. Svestan sam toga da posao može da bude izuzetno težak, ali takođe znam kako možemo naučiti da na taj problem odgovorimo na mnogo pozitivniji način. I na samom kraju ovog uvoda, mogu samo da se ponadam da će vam ova knjiga barem malo olakšati sve te teškoće s kojima se morate svakodnevno susretati na poslu i da će uspeti da vas opusti. Povodom toga, želim vam mnogo sreće u profesionalnom životu.
Hajde da joj se prepustimo!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Međuljudski odnosi
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Sezam book; 2020; Broširani povez; latinica; 20 cm; 356 str.; 978-86-6105-210-1;