knjizara.com
Jebe mi se!

Vanja Nikolić (autor)

Jebe mi se!
748 din
Stara cena: 880 din
U korpu

Nemanje vremena za život je postao hroničan problem. Trošimo vreme na ono što nam se ne radi, provodeći ga sa ljudima koji nam ne prijaju, čineći ono što je njima važno! Zato što nam je neprijatno da kažemo ne.

Jebe mi se je prva interaktivna knjiga za odrasle, koja će vas naučiti da kažete ne bez griže savesti. Prva u novoj ediciji kontraKnjiga u izdanju Arete izdavačke kuće. Ali prva knjiga u kojoj Vi niste samo čitaoci, već postajete i autori.



Šta je u Jebe mi se knjizi?
Priče.
Lični dnevnik autorke.
Slogani.
Pitanja za samoistraživanje.
Prostor za rad, pisanje i škrabanje.
Prazne stranice za vaš dnevnik.

Čitajući je i za

pisujući, možete da shvatite koji ljudi, situacije i događaji u vašem životu su višak i kome je vreme da kažete ne.

Jebe mi se knjiga nastala je u trenutku kada je sve protivilo njenom pisanju, kada je sve drugo delovalo važnije, kada je bilo previše obaveza na listama. Pisanje knjige je delovalo kao sloboda, jedinstvenost, vrsta ludila i spontanost za koju trenutno nema vremena. Ipak, autorka se usudila da kaže Jebe mi se i da napiše knjigu kakvu je želela da pročita. Ali i knjigu koju vi želite da pročitate.

Ne propustite da kažete svoje prvo Jebe mi se, i kupite ovu knjigu na poklon, sebi! Sa njom dobijate jedinstveni alat za procenjivanje sopstvenih Jebe mi se principa.


Ostali naslovi iz oblasti: Humor, stripovi i pop kultura

Izdavač: Arete; 2018; Broširani povez; latinica; 20 cm; 152 str.; 978-86-80426-41-9;