knjizara.com
Izveštaji za menadžment - success pravila

Bojan Šćepanović (autor)

Izveštaji za menadžment - success pravila
rasprodato

Knjiga “Izveštaji za menadžment” je namenjena svim profesionalcima, posebno controllingu koji svakodnevno dizajnira različite izveštaje. Ona će vam dati ideje kako da napravite kvalitetne izveštaje koji će vašim menadžerima uštedeti vreme i doprineti boljem donošenje odluka.
U prvom delu knjige autora Bojana Šćepanovića su data dva primera izveštaja i pojedinačni koraci kako da od sirovih podataka, koje dobijete iz nekog sofverskog rešenja, napravite izveštaje koji će oduševiti vaš menadžment.
Prikaz statističkih podataka nije dovoljan. Potrebno je da te podatke analizirate, stavite u odgovarajući kontekst i sa ključnom porukom izveštaj date menadžeru. U tome će vam pomoći SUCCESS p

ravila profesora Hicherta. On je osmislio 7 pravila kako izveštaji za menadžment treba da izgledaju kako bi se menadžeri lakše snašli u njima.
U knjizi su, sa velikim brojem primera, opisana sva SUCCESS pravila i kako da ih primenite na izveštaje u okviru vaše kompanije. Da biste dobili još neke ideje, stavljen je i veliki broj SUCCESS šablona tako da imate i vizuelan prikaz tih izveštaja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Menadžment
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: MCB edukacija; 2014; Broširani povez; latinica; 24 cm; 148 str.; 978-86-89821-05-5;