knjizara.com
Iskvareni

Penelopi Daglas (autor)

Iskvareni
879 din
Stara cena: 1099 din
U korpu

Budi to što jesi ili nećeš biti niko.
ERIKA
Neko mi je jednom rekao da su snovi želje našeg srca. Ja sam, međutim, postala opsednuta svojom noćnom morom. Zove se Majkl Krist. Stariji brat mog dečka je kao strašan film koji gledaš vireći kroz prste. On je zgodan, snažan i potpuno zastrašujući. Zvezdi košarkaškog tima na koledžu koja je postala profesionalac stalo je do mene koliko i do lanjskog snega.
Ali ja sam njega primetila.
Ja sam videla i čula sve što je radio pred svima, i što je skrivala tmina. Godinama sam grizla nokte, ne uspevajući da skrenem pogled. Sada sam maturirala i krenula na faks, ali nisam prestala da gledam Majkla. On nije dobar, a ja

ne želim da držim u sebi gadosti koje gledam.
Jer me je konačno primetio.

MAJKL
Zove se Erika Fejn, i svi je zovu Rika. Devojka mog brata je odrasla u mojoj kući i često večera s nama. Spušta pogled kad god naiđem i pretrne kada joj priđem. Uvek osećam njen strah, i iako nisam imao njeno telo, znam da imam njenu dušu. To mi je svakako dovoljno. Dok bata ne ode u vojsku, a ona ostane sama na faksu.
U mom gradu.
Bez zaštite.
Prilika je suviše dobra da bi bila istinita, a trenutak savršen. Jer je, znate, pre tri godine ona strpala u zatvor moje drugove, a oni su sad na slobodi. Čekali smo. Bili smo strpljivi. A sada će se svi njeni košmari ostvariti.

Roman Iskvareni može se čitati kao celina, bez nastavaka.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 424 str.; 978-86-6152-010-5;