knjizara.com
Iskupljenje ljubavi

Fransin Rivers (autor)

Iskupljenje ljubavi
1104 din
Stara cena: 1299 din
U korpu

Svetski ljubavni bestseler.
Šta zaista znači voleti?
Zlatna groznica u Kaliforniji 1850. Vreme u kojem muškarci prodaju dušu za šaku zlata, a žene svoje telo za noć pod krovom ili pošten obrok.
Anđela ne očekuje ništa od muškaraca osim izdaje. Prodali su je još dok je bila dete i od nje napravili prostitutku. Živi tako što se hrani razočaranjem, besom i hladnoćom. Duša joj se zaledila.
Kada na ulici vidi Anđelu, Majkl Osija zna da je to žena kojom će se oženiti i voleti je bez obzira na sve. On je skroman, pošten čovek, koji živi od svog rada i veruje u Boga. Dan za danom, on njen le

d topi svojom iskrenom i dubokom ljubavlju, ali zima njene duše ne popušta lako. Ona se vraća u mrak dok Majkl preispituje svoja osećanja.
Može li se voleti i kad srce puno rana? Koliko praštanja može da bude u iskrenoj, čistoj ljubavi? Ovo nije samo još jedna ljubavna priča, ovo je život pretočen u reči kojima se ispisuju najdublja osećanja.

„Istina koja ispunjava ovu knjigu, baciće vas na kolena.“ ABC Nightly News„Knjiga koju treba da poseduje svaka kuća i svaka biblioteka.“ Library Journal

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2018; Broširani povez; latinica; 20 cm; 514 str.; 978-86-521-2780-1;