knjizara.com
Instinkt

Ešli Odrejn (autor)

Instinkt
1199 din
U korpu

Priča o odnosu majke i ćerke koji ponire u provaliju emocija. Tour de force koji, stranicu po stranicu, otkriva sve ono o čemu se u porodicama ćuti. Iskreno do brutalnosti, hipnotišuće putovanje u psihu jedne žene kojoj niko nije spreman da poveruje.
Badnje je veče, a Blajd sedi u kolima i špijunira novi život svog bivšeg muža. Kroz prozor posmatra prizor savršene porodice, jelku, upaljene sveće, izlive nežnosti. A tu je i Vajolet, njena zagonetna ćerka, stoji sa druge strane stakla i nepomično je posmatra.
Kada se Vajolet rodila, Blajd je čvrsto rešila da svojoj ćerkici bude majka puna ljubavi i podrške, kakvu ona nikada nije imala. Ali Vajolet je neobi

čno, nemirno dete koje se skoro nikada ne smeje. Kako vreme prolazi, Blajd je sve više uverena da nešto nije u redu sa njenom ćerkom. Ili je sve to samo umislila, kao što kaže njen muž Foks? Ipak, kada život kakav su imali u trenutku nestane, Blajd će morati da se suoči sa istinom o sebi, o svojoj prošlosti, o svojoj ćerki. Ali gde je istina kada sve ima dva lica?


Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2. izdanje, 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 287 str.; 978-86-10-04026-5;