knjizara.com
Grej

E L Džejms (autor)

Grej
1104 din
Stara cena: 1299 din
U korpu

Kristijanovim rečima, putem njegovih misli, razmatranja i snova, E L Džejms nudi novi uvid u ljubavnu priču koja je opčinila stotine miliona čitalaca širom sveta.
Kristijan Grej mora da kontroliše sve; njegov svet je uredan, disciplinovan i emotivno prazan - sve do dana kad u njegovu kancelariju ne upadne Anastazija Stil lepih nogu i neuredne smeđe kose. On pokušava da je zaboravi, ali umesto toga obuzima ga bura osećanja koja ne shvata i kojima ne može da odoli. Za razliku od svih žena koje je upoznao, stidljiva i obična Ana kao da vidi kroz njega ? hladno, ranjeno srce što se krije iza poslovnog genija koji vodi luksuzan život.

Hoće li

veza s Anom odagnati užase njegovog detinjstva koji ga proganjaju svake noći? Ili će njegove mračne seksualne želje, potreba za kontrolom i prezir prema sebi što mu ispunjava dušu oterati tu devojku i uništiti krhku nadu koju mu nudi? Roman Grej nudi jedinstven uvid u misli, dušu i srce mladog muškarca koji zbog teških trauma iz detinjstva naprosto ne zna šta da radi kad se suoči s ljubavlju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Erotski
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 572 str.; 978-86-521-2037-6;