knjizara.com
Gramatika savremenog nemačkog jezika
(sa novim nemačkim pravopisom)

Nada Arsenijević (autor)

Gramatika savremenog nemačkog jezika
990 din
U korpu

Nemački jezik (deutsche Sprache), je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike.To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije… Nemački je infleksijski jezik – što znači da se odnosi među rečeničkim elementima iskazuju promenom reči, odnosno dodavanjem nastavaka (nastavci za padež, nastavci za broj, nastavci za vreme za glagole …). Kakve god planove imali za budućnost, poznavanjem nemačkog jezika otvorićete sebi neograničene mogućnosti. Učiti nemački znači steći veštine kojima možete poboljšati profesionalni i privatni kvalitet života.

Gramatika savremenog n

emačkog jezika-Jasan i primenjiv priručnik za učenike nemačkog jezika dopunjen novim nemačkim pravopisom.

Jednostavno napisana sa primerima i tabelama Gramatika nemačkog jezika namenjena je svima onima koji uče i žele da pravilno koriste nemački jezik

Pregledna, koncizna i moderna, Gramatika nemačkog jezika nudi vam prikaz gramatičkih normi nemačkog jezika kao i opsežan spisak nepravilnih glagola. Namenjena je početnicima, kao i svima onima koji uče i koriste nemački jezik od početnog do višeg nivoa. Sva pravila pojašnjena su primerima izloženim u praktičnim tabelama, a oblasti su jednostavno i logično podeljene tako da olakšavaju učenje i razumevanje pravila.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Nemački jezik , Gramatika
Ostali naslovi iz oblasti: Strani jezici , , Udžbenici

Izdavač: Partenon; 17. izdanje, 2021; Broširani povez; latinica; 24 cm; 216 str.; 978-86-7157-523-2;