knjizara.com
Francuskinje Ola la!

Džejmi Ket Kolan (autor)

Francuskinje Ola la!
654 din
Stara cena: 770 din
U korpu

Izgleda da su Francuskinje posebno talentovane za najvažnije stvari u životu – hranu, ljubav, podizanje dece. Pa i kada govorimo o lepoti i stilu, izgleda da Francuskinje i tu imaju nepravednu prednost. Ipak, dobra vest je da može da se nauči sve to što Francuskinje znaju...
Francuskinje nisu rođene da budu privlačnije od ostalih. One jednostavno, još dok su veoma mlade, nauče da se osećaju divno, samouvereno i seksi, spolja i iznutra. To je privlačnost koja ostaje da zrači i kada mladost prođe – zapravo, neke od najslavnijih žena Francuske su femmes d’un certain âge. Iskustvo ih samo čini još neodoljivijima.
Tokom svog odrastan

ja, Džejmi Ket Kolan je pored sebe imala jednu francusku grand-mére da je uputi u stil, u to kako da se dotera i kako da iskreno voli sopstveni lik u ogledalu. Sada ona sa vama deli mudrost zajedno sa savetima koje je dobila od drugih Francuskinja kada su u pitanju parfemi, lični imidž, šminkanje i još mnogo toga i pokazuje vam kako da:
Otkrijete moć parfema
Pronađete mentora koji će vam pomoći da izbrusite lični stil
Odaberete donje rublje u kojem ćete se osećati magnifique
Postignete unutrašnji preobražaj i nahranite dušu
Prigrlite svoje godine na jedan divan i graciozan način
Recite au revoir botoksu, modernim dijetama i borbi sa svakom nesavršenošću i recite zdravo pravoj vanvremenskoj lepoti koja dolazi od vašeg sopstvenog i jedinstvenog je-ne-sais-quoi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Žene , Francuska , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: PortaLibris; 2013; Broširani povez; latinica; 21 cm; 219 str.; 978-86-7818-151-1;