knjizara.com
Fer-plej

Iv Rodski (autor)

Fer-plej
1199 din
U korpu

Pad bračne sreće. Neravnoteža moći kod kuće. Gubitak identiteta. Fizički i mentalni stres i zdravstveni problemi. Rečenice kao što su: „Ne mogu da isključim mozak“, „Nemam vremena za sebe“, kao i svima dobro poznato: „Na ivici sam“. Možda će vam se činiti nekarakteristično da predate koncipiranje, planiranje i realizaciju svom partneru, međutim, vreme je da se nečega odreknete.
Iv Rodski je intervjuisala više od pet stotina muškaraca i žena iz svih sfera života kako bi otkrila šta sve nevidljivi posao u porodici podrazumeva i na koji način pravedno raspodeliti celokupne obaveze. Rezultat toga bila je knjiga Fer

-plej – sistem za uštedu vremena i smanjenje anksioznosti koji parovima nudi potpuno novi način raspodele poslova i odgovornosti. Sa 4 pravila koja se lako poštuju, 100 zadataka za domaćinstvo i nizom razgovora za vas i vašeg partnera, Fer-plej vam pomaže da stvari koje su važne za vašu porodicu postavite kao prioritete i da odlučite ko treba da preuzme vodeću ulogu u svakom poslu – od pranja veša, preko domaćih zadataka, pa sve do večere.
„Pobediti“ u ovoj igri znači ponovo uspostaviti ravnotežu u svom kućnom životu, obnoviti odnos sa bližnjima i povratiti svoj prostor za jednoroga – vreme koje vam je neophodno za razvoj veština i strasti koje vas čine zainteresovanima i zanimljivima. Prestanite da se gušite u zadacima i oslobodite se tog nevidljivog dela radnog opterećenja koje vas vuče dole. Ignorišite društvena očekivanja, odaberite kako želite da provodite vreme i promišljeno kreirajte svoj život. Da li ste spremni da isprobate Fer-plej? Hajde da počnemo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2021; Broširani povez; latinica; 21 cm; 288 str.; 978-86-10-04058-6;