knjizara.com
Elajza i njena čudovišta

Frančeska Zapija (autor)

Elajza i njena čudovišta
799 din
Stara cena: 999 din
U korpu

U stvarnom svetu, Elajza Mirk je stidljiva, čudna i usamljena. Na internetu je Dama Sazvežđa, anonimna autorka neverovatno popularnog internet-stripa Monstruozno more. Elajza ne može da zamisli da bi u stvarnom svetu mogla da uživa jednako kao onlajn, a nema želju ni da pokuša.
Tada se u njenu školu prebacuje Volas Vorland, najpopularniji pisac fanfikcije o Monstruoznom moru. Volas misli da je Elajza još samo jedna njegova obožavateljka, i dok je lagano izvlači iz školjke zatvorenosti, ona počinje da se pita da li je život van interneta možda ipak vredan.
Ali kada El

ajzina tajna postane neočekivano javna i ceo svet sazna za nju, sve što je izgradila – priču, vezu s Volasom, pa čak i njen zdrav razum – počinje da se raspada i urušava.

Kroz nizove pisama, poruka, stripova i proze, ova knjiga bavi se odnosima i identitetom... i ostaviće snažan utisak na tinejdžere koji pišu o svojim omiljenim likovima, posvećuju im umetnička dela i uživaju u tome. Ovaj roman morate imati u svojoj kolekciji tinejdž romana, posebno ukoliko vas privlači „gik” kultura.
School Library Journal

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2018; Broširani povez; latinica; 20 cm; 391 str.; 978-86-6035-599-9;