knjizara.com
Džulijet

Nik Hornbi (autor)

Džulijet
rasprodato

U učmalom gradiću na engleskoj obali, Eni voli Dankana – ili bar misli da ga voli jer je oduvek bilo tako. S druge strane, Dankan voli Eli, a onda je najednom više ne voli. I tako Eni prestaje da voli Dankana i počinje da živi samo za sebe. Upušta se u prepisku mejlovima sa Takerom Krouom, penzionisanim rokerom, koji već dvadeset dve godine nije napisao nijednu pesmu, a koji je ujedno najveća opsesija njenog dečka Dankana. Neverovatna prisnost razvija se između ovo dvoje usamljenih ljudi koji tragaju za nečim što nikad nisu imali.
Taker je u

moran (i toga je užasno svestan) od života u ruralnoj Pensilvaniji sa svojim sinčićem Džeksonom – njegovom jedinom nadom za iskupljenje posle svih emotivnih, porodičnih i umetničkih krahova. A onda se na muzičkom tržištu pojavljuje akustična verzija njegovog najvećeg albuma. Taker sa Džeksonom leti preko Atlantika da se suoči sa svojim bivšim ženama i decom (što tek otkrivenom, što davno zapostavljenom), u istoj zemlji u kojoj živi njegova nova, intrigantna prijateljica sa interneta.
Šta se dešava kada istrošeni roker potraži još jednu šansu? Ili kada razočarana žena bez dece poželi promenu? Džulijetje pitka, zabavna i iskrena priča o muzici, ljubavi, usamljenosti i neprestanom ispunjavanju nečijih očekivanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2018; Broširani povez; latinica; 21 cm; 287 str.; 978-86-10-02438-8;