Džon Kabat-Zin

Dr Džon Kabat-Zin naučnik je, pisac i učitelj meditacije. Profesor je saradnik u medicinskoj školi na masačusetskom univerzitetu, gde je bio izvršni direktor Centra za potpunu svesnost u medicini, zdravstvenoj nezi i društvu, i osnivač i direktor svetski poznate Klinike za redukciju stresa.
Autor je sledećih naslova: Full Catastrophe Living: Using the Wisdom of Your Body and Mind to Face Stress, Pain, and Illness; Wherever You Go, There You Are: Mindfulness Meditation in Everyday Life; i Coming to Our Senses: Healing Ourselves and the World through Mindfulness.
Njegov rad povezan je sa rastućom primenom potpune svesnosti u institucijama kao što su škole, korporacije, zatvori i profesionalni sportski timovi, kao i u domenima medicine i psiologije.
Sazivač je Kolegijuma akademskog zdravstvenog centra za integrativnu medicinu i potpredsednik odbora Instituta Mind and Life, grupe koja organizuje dijaloge između dalaj-lame i zapadnih naučnika, kako bi promovisala dublje razumevanje različitih znanja.

autor Džon Kabat-Zin

1 naslova [prikazano 1-1]

Potpuno svesnim putem kroz depresiju

Zindel Sigal, Džon Tizdejl, Marša Vilijams, Džon Kabat-Zin

Magona, 2013, ISBN: 978-86-87659-03-2, latinica
Potpuna svesnost jednostavan je ali moćan način usredsređivanja pažnje na vaše najteže emocije i životna iskustva. Potpuna svesnost može vam pomoći ...

U korpu

1082 din

Stara cena:1273 din

Ušteda:191 din (15%)