knjizara.com
Đavolov rep

Mauricio Mađi (autor)

Đavolov rep
1199 din
U korpu

Ubica iza rešetaka. Čovek u bekstvu.
Šta ako je ubistvo jedina mogućnost da pravda bude izvršena?
Oluja stiže, i sa sobom donosi ubicu i dželata, ali da li zaista postoji razlika među njima? Surova i divlja, ali i predivna Sardinija. Upečatljivi protagonista. Neočekivana i uznemirujuća istina koja se spaja u šokantnoj slagalici.
Bila je olujna noć na Sardiniji kada je čudovište došlo. Devojka je uspela da pobegne, ali on, njen otmičar i mučitelj, pratio ju je i ubio, bez obzira na to što se samo nekoliko metara dalje nalazila patrola karabinijera. Odmah je uhapšen i poslat u zatvor. Tu ga je sačekao sv

et zatvoren debelim zidovima i gvozdenim rešetkama na prozorima. A tu je, pre svega, Sante. Dolazak ubice je možda njegova šansa da se iskupi. Ima tajnu koju krije, greh koji treba da okaje, prošlost od koje mora da pobegne. Svojom voljom je u zatvoru, jer on nije zatvorenik, već čuvar, i kaznu je sam sebi nametnuo. Ali te noći se sve menja.
Čudovište je bogato i moćno, zaštićeno vezama na najvišim položajima. I izvući će se, ukoliko se Sante ne umeša. Advokat žrtvine majke nudi mu alibi i mnogo novca. Da li je ispravno ubiti ubicu, može li jedan greh da izbriše drugi?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2021; Broširani povez; latinica; 21 cm; 286 str.; 978-86-10-03797-5;