knjizara.com
Devojka iz severnog Rima

Federiko Moća (autor)

Devojka iz severnog Rima
719 din
Stara cena: 899 din
U korpu

Sudbina ili slucajnost? Samo ljubav zna odgovor...
Simone, dvadesetogodišnjak iz Rima, putuje vozom iz Napulja za Veronu kako bi iznenadio svoju devojku Saru na njihovu prvu godišnjicu. Ali sudbina ima drugačije planove za Simonea. U severnom Rimu u voz ulazi nepoznata devojka i seda prekoputa njega. Razgovor u vozu, naizgled ležeran i potpuno slučajan, postaće trenutak oko kog će se Simoneov svet preokrenuti nakon što stigne u Veronu i sazna da ga Sara vara sa drugim.
Simone postaje opsednut time da pronađe devojku iz voza, devojku koja ga je toliko privukla, ali s kojom je sklopio dogovor da ne razmene čak ni imena, sve zbog ljubavi prema Sari. On se vra

ća u Firencu, na stanicu na kojoj je devojka izašla, i odlučuje da tu čeka dok je ne pronađe. Romantičan gest pretvara se u viralnu priču na društvenim mrežama. Simone upoznaje mnoge ljude, počinje da menja pogled na svet, da izrasta u potpuno novu osobu. I ko zna... Možda ta nova osoba zaista privuče devojku iz severnog Rima.
Novi roman Federika Moće donosi nam uzbudljivu priču o slučajnim susretima i neočekivanim događajima koji nas menjaju iz korena i pretvaraju u ljude kakvi je trebalo oduvek da budemo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čarobna knjiga; 2021; Broširani povez; latinica; 21 cm; 332 str.; 978-86-7702-947-0;