knjizara.com
Dete me izaziva

Izabel Fijioza (autor)

Dete me izaziva
594 din
Stara cena: 699 din
U korpu

Ona skače na sve strane, on se teško koncentriše, njoj nedostaje samopouzdanje, on zaboravlja svoje stvari, ona pada u krizu na najmanju frustraciju, on je nasilan u školi, ona je izbirljiva kad je hrana u pitanju, on još piški u krevet… A mi samo očajavamo! Da li su, osim nedostatka granica, možda neki drugi razlozi uzrok takvog ponašanja?
Izvor mnogih konflikata, posle kojih slede vika i kažnjavanje, nepoznavanje je ritma razvoja mozga deteta u ovom periodu. Danas mu je potrebna sloboda, sutra već trči mami u zagrljaj i zato nije lako utvrditi granicu između previše i premalo roditeljske kontrole. U ovoj knjizi, kao i u prethodnoj, Sve smo pokušali!, roditelji će ot

kriti efikasan pristup vaspitanju deteta, zasnovan na neuronaučnim otkrićima. Tako će život s detetom od šest do jedanaest godina ponovo postati srećna svakodnevica!

„Izabel Fijioza nas kroz pozitivno roditeljstvo uči empatiji, koja je ključna za odnos sa decom i njihovo vaspitanje.“
La Croix

Izabel Fijioza, autorka 20 naslova na temu pozitivnog roditeljstva, daje pedagoške odgovore na pitanja roditelja, i to uvek sa dozom humora. Njena dela su prevedena na 19 jezika.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Roditeljstvo
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Laguna; 2020; Broširani povez; latinica; 20 cm; 190 str.; 978-86-521-3534-9;